Nieuws

Arjan

Mijn naam is Arjan van Bergen en ik ben geboren op 13-02-1975. Ik woon vanaf het begin op de Laguitensebaan op het initiatief van mijn ouders. Voetballen en Muziek zijn mijn hobby's. Ik ben een fan van Ajax.

In 1988 is er een G voetbal team opgericht bij VV Zundert waarvan ik toen lid ben geworden De eerste jaren heb ik altijd als laatste man gevoetbald en veel goals voorkomen De laatste jaren speel ik zowel voor als achter en door mijn snelle dribbel en hard schot zet ik nu menig goal. Bij V.V.R hier 500 m vandaan ben ik vanaf dat ik hier woon begeleider, trainer en scheidsrechter van een F groepje . Op mijn kamer heb ik een disco staan waar ik bijna iedere dag wel een uurtje mee draai . Dit mag niet te hard , want dan hebben de buren er misschien last van en ik ben bang dat de politie dan mijn installatie mee zal nemen. Bij mijn ouders staat een volledig disco meubel waar ik mee ga draaien op feestjes en partijtjes. Ik draai meestal Hollandse muziek. Van de opbrengst koop ik cd. en breidt mijn disco apperatuur uit.

Werk

Bij Boomkwekerijen Boot en Co werk ik nu al 12,5 jaar in vaste dienst met een Wajong uitkering. Er zijn bij Boot 2 medewerkers die mij begeleiden met het uit te voeren werk maar ook met het omgaan met de collega's en ook hoe hun het beste met mij om kunnen gaan . Mijn werk is in het na en voorjaar rooien van bomen en de rest van het jaar schoffelen, opruimen van snoeisel en zieken en dode bomen. Omdat de bomen te zwaar zijn worden ze met een machine gerooid Wij zijn met een vastgroepje van 5 personen waar ieder een vaste taak heeft bij het rooien . Mijn taak is klaarleggen van een stalen gazen hoes waar de wortels in verpakt worden en dicht gooien van de gemaakte gaten en ook helpen bij het laden van de bomen. Ik werk het liefste buiten , al regent het wij blijven er gewoon in staan als we aan het rooien zijn, wat ik helemaal niet erg vindt.