Nieuws

Jeanine

Hallo, ik ben Jeanine van Opstal

Op 24 september 1964 ben ik in Breda geboren.

Ik woon vanaf het begin van het wooninitiatief (2001) in Rijsbergen met nog negen andere bewoners op de Laguitensebaan. We wonen en leven hier zo zelfstandig mogelijk en waar nodig worden we door begeleiders van Prisma geholpen.

Ik heb al allerlei baantjes en vormen van dagbesteding gehad. Zoals activiteiten op het activiteiten centrum. Daar heb ik o.a. leren koken en tuinieren. Hier heb ik ook mijn vriend Leo leren kennen. Vierentwintig jaar heb ik in de textiel gezeten. O.a. bij het naai atelier Zig-Zag in Bavel. Daarna werkte ik op de Menmoerhoeve in Etten Leur. Ik had daar heel leuk en afwisselend werk. Ik zorgde o.a. voor de dieren van de kinderboerderij, maar hielp ook o.a. mee in de horeca. Helaas kon ik daar niet blijven en nu werk ik al weer een tijdje bij Amarant bij mij om de hoek in soosgroep.

Mijn hobby's zijn kegelen, dat doe ik iedere vrijdagavond. Tot voor kort deed ik ook aan Fitness, dat deed ik elke maandag op de sportschool maar nu gewoon thuis. Ik dans ook graag, dat doe ik o.a. om de week op zaterdag bij de SOOS.

Ik relax graag op mijn appartement en ik ben fan van Pim van Ginneken , Gerard Joling, Gerard van Maasakkers en de helaas overleden Benny Neyman. Soms ga ik naar mijn vriendin Mia in Winterswijk of naar mijn broer Jan Willem in Nijmegen. We gaan dan meestal leuke dingen doen.