Nieuws

Marcel

Mag ik mij even voorstellen

Mijn naam is Marcel de Bruin, ik ben geboren op 5 april 1975. Ik ben geboren en getogen te Dordrecht en heb, tot ik op deze woongroep kwam te wonen, altijd met veel liefde en plezier bij mijn ouders gewoond. Ik woon al vanaf het begin, dat was in 2001, met veel plezier en woongenot op de Laguitensebaan.

Ik heb een oudere broer en zus die samen met hun gezin elders in Nederland wonen. Nadat mijn moeder in 2014 is overleden is mijn vader, die ook in Rijsbergen woont, mijn grootste steun en toeverlaat.

Ik heb al jaren een heel lieve vaste vriendin waarbij ik vaak op bezoek ga en zij bij mij . Mijn vriendin is ook mijn collega op de dagbesteding, Flitzdezign Artilabo Breda (centrum voor beeldend werk), waar ik dagelijks als kunstschilder actief ben.

Ondanks het feit dat ik rolstoelgebonden ben ga ik elke week zwemmen in het zwembad van Amarant te Rijsbergen. Een gepassioneerde vrijwilliger haalt mij dan van huis op, gaat met mij mee zwemmen en brengt mij dan ook weer thuis. Ook ga ik wekelijks biljarten en ik heb al een aantal keren meegedaan met de Nederlandse Biljart Kampioenschappen. Eens in de zoveel tijd ga ik met een aantal medebewoners met veel plezier naar de Soos te Breda.

Het mooie van het wonen op de Laguitensebaan is dat ik, naast de zeer vriendschappelijke relatie met de medebewoners, ook een heel goede relatie heb met onze begeleiders die namens de zorginstelling Prisma werkzaam zijn op onze woongroep.

Al met al woon ik met veel plezier op de Laguitensebaan en ik hoop dat nog in lengte van jaren te kunnen doen.